Ohjelmaa virkistyspäiville ja toimintaa tiimillesi. Polttariporukoita unohtamatta!

Ohjelmapalvelut, ruokailut, kuljetukset ja saunomiset järjestyvät kauttamme vaivattomasti. Ohjelmistoomme kuuluvat mm. melonta, kumilauttaretket, pyöräily, vaellus, kalastus sekä erilaiset tiimikisailut ja seikkailut.

Alla muutamia esimerkkejä ohjelmapalveluistamme!

Koskenlasku Kiiminkijoella!

Koskenlaskua kajakeilla ja kanooteilla kiiminkijoella.
Mukavaa pärskettä ja jännitystä 1-luokan koskissa.

Kaupunkimelonta ja lohikeitto!

Melomme kaupungin edustalla avokanooteilla/inkkareilla pareittain. Pyörähdämme torin edustalla ja katsastamme Kiikelinsaaren 'vaatimattomat' asunnot. Tietysti käymme ruotsalaisia moikkaamassa merellä. Melonnan lopuksi voimme nauttia maukkaan lohikeiton ja jälkiruuaksi kahvin tuoreen pullan kera. Ruokailupaikkana on viihtyisä Nallikari Bakery & Bistro.
Hintaa melonnalle ja ruualle tulee 72€/henkilö (5-15hengelle).
Myös isommille ryhmille!

Amazing Race!

Seikkailukisat ovat suosittuja virkistyspäivän kuin myös polttareiden ohjelmana. Ohjelma räätälöidään osallistujien ja ajankohdan mukaan. Kisassa varmasti saadaan lämmin ja rasteilla pääsee kaivelemaan älynystyröitä, et mikä se tämä olikaan. Kisan kesto n.2 tuntia.

Lenkkarit ja ulkoiluvaatteet on sopiva asuste. Kisassa tarvittava kalusto tulee järjestäjän puolelta. Kisat voidaan järjestää lähellä Oulun keskustaa.

Hintaa kisalle tulee 50€/henkilö (10-20 henkeä).

Ruokailut kisan jälkeen voidaan nauttia viihtyisässä Nallikari Bakery & Bistrossa. Lohikeitto lisukkeineen ja jälkkäriksi todellakin tuoreet pullat kahvin kera, 72€/henkilkö.
Useita eri ruoka vaihtoehtoja!
Sopii hyvin myös isoille ryhmille, pyydä tarjous!

Virkistyspäivä patikoiden Oulun lähellä!

Jos virkistyspäivään ei pystytä käyttämään aikaa koko päivää, niin tämän ohjelman ehtii tekemään myös iltapäivän aikana. Patikoimme n.7km matkan, minkä jälkeen paistamme makkarat nuotiolla ja lopuksi nautimme oikeat nokipannukahvit pullan kera.

Kysy lisää!